Нарушиха се правата на нашите шофьори. Планът Макрон нарушава равнопоставеността на шофьорите

...
Нарушиха се правата на нашите шофьори. Планът Макрон нарушава равнопоставеността на шофьорите
Коментари Харесай

Ивайло Калфин с коментар за плана Макрон

Нарушиха се правата на нашите водачи. Планът " Макрон "  нарушава равнопоставеността на водачите в Европейски Съюз. Протестите в Брюксел са ежедневие. Новото при нас е, че министър ще участва. Екзотика е министър да взе участие в митинг в Брюксел. Това разяснява някогашният вицепремиер и министър на външните работи Ивайло Калфин в сутрешния блок на Българска национална телевизия. 

" За да не мине проектът " Макрон ", то ние би трябвало да имаме над половината гласове в европарламента. Или всеки български евродепутат да има още по 20 души с него, които да гласоподават " срещу ", сподели още той, представен от вести.бг.

" Трябваше да използваме европредседателството си, с цел да подкрепим водачите, а не слагаме други тематики на напред във времето " добави Калфин.

" Популизмът навлиза в Европейски Съюз. В еврокомисията ще има проблеми, характерът ѝ ще бъде изменен ", коментира Ивайло Калфин. 

" Изоставаме с няколко гласа. Гласуването на сътрудниците зависи от групата, към която гласоподава ", добави по тематиката евродепутатът Петър Курумбашев.

Ангел Джамбазки съобщи, че сред българските евродепутати няма състезание по тематиката, сега водим същинска борба в Европейския съюз за препитанието на 150 000 български фамилии.

Илхан Кючюк прикани за подход, в който да оценим мощните и слабите си страни и да изготвим дълготрайна тактика за идните междуинституционални диалози.

" Все още е под въпрос дали последната дума ще е на този парламент. Не виждам време за гласоподаване на второ четене на проекта " Макрон ", приключи темата евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР